Intrebari despre Invisalign

Invisalign® este o procedura revolutionara de indreptare si aliniere a dintilor fara brackets sau sarme. Peste 3 milioane de pacienti din intreaga lume au apelat la tehnica moderna propusa de conceptul Invisalign, pentru ca aparatul este transparent, foarte usor de purtat, iar rezultatul final este spectaculos.
Cu ajutorul unei metode speciale de grafica computerizata rezultatul final al terapiei este prezentat in imagini 3D şi este divizat pe diverse faze. Pentru fiecare faza se construieste cate o gutiera care va fi purtata cca. 2 saptamani de catre pacient. In acest timp dintii sunt miscati continuu in directia dorita prin exercitarea unei forte. Apoi se trece la gutiera urmatoare, pana se ajunge la finalul dorit al terapiei.

Aparatul ortodontic Invisalign® nu iti afecteaza viata sociala, deoarece este invizibil, confortabil si mobil. Daca te gandesti la imaginea ta, fii fara grija, nimeni nu va sesiza ca porti un aparat dentar fiindca e invizibil. Ba mai mult, il vei putea scoate ori de cate ori mananci sau te speli pe dinti, eliminand astfel riscul formarii cariilor dentare. Este foarte usor de purtat, deoarece este personalizat, special proiectat pentru tine.
Acest aparat ortodontic mobil poate corecta malocluziile intr-un mod confortabil si deosebit de estetic. Gutiera transparenta se poate indeparta complet, este confortabila si nu provoaca rani la nivelul gingiilor, limbii sau a obrajilor.

Acest tratament este unul individualizat in functie de complexitatea cazului si porneste de la 2900 euro, cost ce include tratamentul pentru ambele arcade, pana la 3500 euro. Pentru o evaluare in acest sens, va asteptam la noi in clinica pentru un consult ortodontic.

Afla diferentele de pret intre cele 3 tipuri de aparate dentare aici: cat-costa-un-aparat-dentar

Pentru a obtine un cost estimativ al tratamentului cu Invisalign, contactati-ne si stabilim o consultatie initiala.

Align Technology, Inc., compania care produce Invisalign, a fost înfiinţată în 1997.

Peste 3 milioane de pacienti din intreaga lume au fost tratati cu Invisalign. Numarul de zambete create de Invisalign creste zi de zi.

In mod normal, tratamentul ortodontic poate dura între 9 si 18 luni. In urma consultatiei,  va putem oferi informatii mai detaliate.

Da. Spatiile dintre dinti sunt, in general, usor de inchis cu ajutorul Invisalign.

Aparatul dentar Invisalign trebuie purtat pe tot parcursul tratamentului 22 de ore pe zi, in afara de momentele in care mancati, va spalati pe dinti sau folositi ata dentara.

Desi in urma tratamentului cu aparatul dentar traditional (fix) vorbirea este afectata o perioada de acomodare cu un obiect nou in gura, in cazul aparatului dentar invizibil nu s-a raportat nici un efect asupra vorbirii din partea pacientilor.

Nu este recomandat fumatul, pentru ca aliniatorii se pot pata. Nici mestecatul gumei nu este recomandat pentru ca se poate lipi de gutiere. Se recomanda ca aliniatorii sa fie indepartati pentru toate mesele si gustarile.

Se recomanda perierea si clatirea lor cu apa calduta si utilizarea cristalelor de curatare Invisalign sau a tabletelor de curatare speciale. Este important sa va spalati pe dinti dupa fiecare masa si inainte de a va reintroduce aliniatorii.

Log in with your credentials

Forgot your details?