Sfaturi ortodontice pentru un zambet…. larg

Toti vrem sa avem un zambet larg cand suntem alaturi de cei dragi, dar de multe ori nu il putem arata, ba din cauza parodontiei care ne omoara baza dintelui si gingia ori din cauza ca avem lipsa anumiti dinti care a trebuit sa fie scosi. Se poate insa face ceva pentru asta.

Pentru parodontita este parodontologia, aceasta tratand dintele afectat de parodontoza pentru a nu fi nevoit sa il scoti. E mult mai usor asa. Daca insa ai deja vreo cativa dinti lipsa sau cu problema, poti incerca serviciul de implantologie sau mai pe intelesul tuturor, un implant dentar. Adica adaugarea de dinti noi din diverse materiale pentru a simti ca aveti din nou toate maselele.

Avantajele implanturilor dentare:

1. nu se sacrifica integritatea dintilor vecini (daca exista)
2. pacientii purtatori de proteze mobile pot beneficia de lucrari fixe
3. estetic – lucrarile pe implanturi dentare arata identic cu dintii naturali
4. previn retractia gingiilor si resorbtia osoasa

Aparat dentar: old vs modern

Aceasta postare se adreseaza acelora care au avut aparate dentare de mici. Va intreb: cum vi se par aparatele dentare de atunci cu aparatele dentare moderne ?
Am vazut diferente mari intre tipul de aparat dentar folosit atunci si aparatul dentar folosit acum. Acum ai si aparat dentar invizibil, cred ca cei care au avut atunci aparate dentare si-ar fi dorit enorm sa ai aiba astfel de aparate.

Cert e ca serviciile de ortodontie si stomatologie sunt diferite acum fata de atunci, dar as vrea si o parere a cuiva care a experimentat aceste aparate.

Invisalign – aparatul dentar invizibil

Invisalign este o procedura moderna de indreptare a dintilor fara brackets sau sarme, un tratament ortodontic de ultima generatie si invizibil.

Aparatul ortodontic Invisalign este format din niste elemente de plastic transparent si foarte dur (gutiere), care iti indreapta dintii gradual aplicand o forta controlata si constanta asupra lor, pana se aliniaza asa cum dorim.
Nimeni nu va stii ca iti indrepti dintii pentru ca Invisalign este chiar . . . invizibil.

Am vorbit cu multe persoane si pana nu si-au dat jos aparatul sa il vad si eu nici nu am stiut sa il port. Asta iti da un boost imens in relatiile cu alte persoane, stiind ca poti sa iti ingrijesti si tratezi dintii fara sa ai de suferit la capitolul imagine.

Estetica dentara in stomatologie

Estetica dentara in stomatologie face diferenta intre stomatologia traditionala si cea de ultima generatie. Dintii colorati se albesc, dintii inegali se corecteaza cu fatete de ceramica, iar cei lipsa se inlocuiesc cu punti sau implanturi.

Ai incercat vreodata vreo tehnica de estetica dentara ? Clinica Smile Factory iti pune la dispozitie o gama variata de servicii ortodontice si stomatologice.

Log in with your credentials

Forgot your details?