Fii in trend!

Nu este niciun secret: INVISALIGN este absolut uimitor!

Uita de braces metalici, de sarme si ceara dentara. INVISALIGN nu iti schimba stilul de viata, nu iti provoaca iritatii, nu te deranjeaza. Este discret si eficient. Iti indreapta dintii in timp ce tu poti sa te bucuri de viata, fara probleme.

INVISALIGN este un sistem remarcabil la care si tu ai acces. Iata cum poti incepe si tu un asemenea tratament:

Pasul 1: Programeaza-te la un medic ortodont autorizat Invisalign.

Aparatul ortodontic INVISALIGN poate fi pus de un medic ortodont AUTORIZAT. Noi ti-l recomandam pe Dr. Friedrich O. Widu de la Smile Factory, cu peste 1000 de pacienti de ortodontie in tratament. Este autorizat in toate sistemele si este unul dintre cei mai buni specialisti in INVISALIGN. Daca totusi nu poti acolo, cauta in orasul tau un medic ortodont cu autorizare INVISALIGN.

La prima vizita medicul ortodont evalueaza si discuta cu tine planul tratamentului. Ti se va lua amprenta dentara care va fi trimisa la Invisalign pentru procesare.

Pasul 2: Invisalign® iti face aligner-ele.

Invisalign utilizeaza o tehnologie avansata care se bazeaza pe imaginea computerizata 3D pentru a-ti transforma amprenta dentara intr-o serie de alignere mobile.

Odata ce amprenta dentara a ajuns la Align Technologies, se creeaza imaginea 3D si gutierele pentru dintii tai. Pentru ca tu esti unic, INVISALIGN iti ofera un tratament individualizat.

Medicul tau ortodont iti poate arata pe computer cum functioneaza aparatul tau dentar si care va fi rezultatul. Este uimitor sa vezi fiecare dinte miscandu-se in pozitia corecta.

Nu mai trebuie sa incerci sa iti imaginezi cum va fi rezultatul tratamentului tau. Iti aratam clar cum functioneaza sistemul si cat de bine actioneaza INVISALIGN.

Pasul 3: Primesti aligner-ele in cateva saptamani.

La urmatoarea vizita la medicul ortodont vei primi primul set de alignere transparente. Se potrivesc de minune pentru ca au fost create special pentru tine. Medicul tau iti va explica apoi cum sa iti ingrijesti aparatul dentar si cum sa iti pastrezi igiena dentara. Este atat de simplu de folosit INVISALIGN, incat stilul tau de viata nu va avea deloc de suferit.

Pasul 4: Este momentul sa porti aligner-ele.

Vei purta fiecare aligner zi si noapte timp de 2 saptamani. Le scoti doar cand mananci, bei sau iti faci igiena dentara. Tratamentul complet dureaza aproximativ 1 an. Trebuie sa-ti vizitezi regulat medicul ortodont pentru a urmari evolutia tratamentului.

Pasul 5: Ai terminat tratamentul. Felicitari!

Ai purtat toata seria de alignere, tratamentul este complet, dintii tai sunt aliniati, iar zambetul tau este minunat.

Log in with your credentials

Forgot your details?